Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Neon Hockey

Neon Hockey, Android'inizin ekranını neon bir hava hokeyi masasına dönüştüren eğlenceli bir yetenek oyunudur. Eğer bu klasik arcade oyununu seviyor ve arkadaşlarınıza ya da yapay zekaya karşı sonsuz rauntlarda bu oyunu oynayarak eğlenmek istiyorsanız, bu oyun günün herhangi bir saatinde hava hokeyi oynamanıza olanak tanır.
 
Neon Hockey'in oynanışı basittir. Paka vurmak, rakibinizin saldırılarını bloke etmek için masa etrafında hareket etmek ve özel efektli vuruşlar gerçekleştirmek için tek yapmanız gereken parmağınızı kaydırmaktır. Teknikte uzmanlaşmak için olabildiğince çok seviyede pratik yapmalısınız. Bu oyunun en müthiş yanlarından biri oynamak istediğiniz seviyenin zorluk derecesini seçebilmenizdir: yeni başlayan, amatör, kıdemli ya da uzman. Zorluk derecesini seçin ve yapay zekaya karşı reflekslerinizi teste tabi tutun.
 
Öte yandan, her bir turnuvayı oluşturan farklı seviyeleri başarıyla tamamlama hedefiyle turnuvalara katılma şansı elde edersiniz. Bu macerada, her seviye gittikçe daha karmaşık hale gelir, imkansız rakiplere karşı rekabet etme noktasına gelirsiniz. Ne kadar ileri gidebileceğinizi görün ve elde edebileceğiniz en yüksek puanı alın.
 
Son olarak, Neon Hockey, arkadaşlarınıza karşı her türlü raundun tadını çıkarmanıza izin verir. İki oyuncu için bir oda açın ve ekranınızı bir arkadaşınızla paylaşın. Her bir kişi oynamak için ekranın yarısını alır ve oynamak için parmağını alanı çevresinde kaydırması yeterlidir. Arkadaşlarınıza veya yapay zekaya karşı binlerce raunt oynayarak eğlenin ve reflekslerinizi test etmek için zorluk seviyesini artırın.

platform macera
Rocket Car Ball Prison Escape
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Neon Hockey 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Neon Hockey
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız