Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Plunger Hero

Plunger Hero, görevinizin yolunuza çıkan tüm düşmanları öldürerek farklı ortamlar boyunca ilerlemek olduğu bir arcade oyunudur. Bunu yapmak için, tüm rakiplerinize lavabo pompaları atmak için kullanacağınız bir çeşit arbalete sahip olursunuz. Her seviyede ilerlemenin yolunu bu şekilde açacaksınız.
 
Plunger Hero'da rakiplerinizi uzak mesafeden görmenizi kolaylaştıran 3D grafikler bulursunuz. Bu tuhaf yaratıklardan birine yaklaştığınızda tek yapmanız gereken lavabo pompaları fırlatmak için vücuduna dokunmaktır. Saniyeler içinde onu sıkıştırırsınız ve ardından şeytani yaratığı yok etmek için halatı germeli ve onu parçalara ayırmalısınız.
 
Plunger Hero'daki seviyelerin karmaşıklığı, ilerledikçe katlanarak artar. Zorlukların üstesinden geldikçe, ilerlemenizi ne pahasına olursa olsun durdurmaya çalışacak daha fazla sayıda düşmanı yok etmeniz gerekir. Her durumda, lavabo pompalarını fırlatmak ve tüm düşmanlarınızı avlamak için arbaletiniz her zaman dolu olur.
 
Plunger Hero, tüm düşmanları yakalamak ve yok etmek için her bir ortama girmenizi sağlayacak inanılmaz derecede eğlenceli bir oyun sunar. Bu yaratıkların sizi ilk yakalayan olmadığından emin olmak için sadece çevrenize çok dikkat etmeniz gerekir.

macera
Castle Raid Rock of Destruction
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Plunger Hero 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Plunger Hero
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız