Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Castle Raid

Castle Raid, düşman kalelerine saldırmak için asker birliklerine liderlik ettiğiniz bir arcade oyunudur. Ancak bu kaleleri fethetmek kolay olmaktan çok uzak, bu nedenle hamlenizi yapmadan önce etkili bir strateji oluşturmak önemlidir.
 
Castle Raid'da senaryoların etrafına dağılmış çeşitli çarpanlar bulacaksınız. Akıllıca oynamak ve birliklerinizi korumak için çarpanları daha yüksek karelerden geçmeye çalışın. Bu şekilde, zafer şansınızı artırmak için ilerledikçe birliklerinizi genişletebilirsiniz.
 
İlerlerken çimleri temizlemek için parmağınızı ekranın üzerinde kaydırmanız yeterlidir. Bu sayede düşman kalelerine yaklaşırken gitmek istediğiniz yolu işaretlerken aynı zamanda mümkün olduğunca çok çarpanı geçmeye çalışabilirsiniz.
 
Castle Raid, askerlerinizin ilerlemesini kolayca izleyebilmeniz için kuşbakışı bir şekilde gerçekleşir. Düşmanınızdan daha fazla birlikle savaşa girerseniz, günü kazanmakta sorun yaşamazsınız. Öte yandan, kale duvarlarını ne kadar çok asker tırmanırsa, her turun sonunda puanınız o kadar yüksek olur.

strateji taktik
Rolly Legs Plunger Hero
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Castle Raid 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Castle Raid
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız