Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Planet Zoo

İnanılmaz hayvanların dünyasıyla tanışın. Oyun oynamayı seven aslan yavrularından büyük fillere kadar Planet Zoo'daki her hayvan kendine özgü görünümü ve kişiliği ile düşünen, hisseden bir bireydir. Hayvanlarınızı doğal ortamlarında hissettirmek için detaylı habitatlar oluşturun, gelişmelerini sağlamak için her bir türü araştırın ve yönetin ve genlerini gelecek nesillere aktarmaları için hayvanlarınızın ailelerini yetiştirmelerine yardımcı olun.
 
Verdiğiniz her karara karşılık veren inanılmaz yaşayan bir dünyayı yönetin. Büyük resme odaklanın veya işe başlayın ve en küçük detayları kontrol edin. İkonik gösterilerle ziyaretçileri heyecanlandırın, yeni araştırmalarla hayvanat bahçenizi geliştirin ve hayvanlarınızın yeni nesillerini tekrar vahşi doğaya salın. Hayvan refahının ve korumasının önce geldiği bu dünyada seçimleriniz çok önemli.
 
Planet Zoo'nun güçlü parça parça inşa araçları, hayvanat bahçenizi benzersiz hale getirmenizi sağlar. Verdiğiniz her yaratıcı karar hayvanlarınızın yaşamını ve ziyaretçilerinizin deneyimini etkiler. Gölleri ve nehirleri kazarken, tepeleri ve dağları yükseltirken, yolları ve mağaraları oyarken ve benzersiz temalar ve yüzlerce inşaat bileşeni arasından çarpıcı hayvanat bahçenizi inşa ederken hayal gücünüzün sınırlarını zorlayın.
Birbirine bağlı bu oyuncu topluluğuna katılın ve dünyanın en yaratıcı yaşam alanlarını, manzaralarını ve hatta tüm hayvanat bahçelerini Steam Atölyesinde paylaşın. Kendi tasarımlarınızın dünyanın dört bir yanındaki hayvanat bahçelerinde kullanıldığına tanık olun veya her gün Planet Zoo topluluğundan yeni ve taze içerikler keşfedin.

Planet Zoo hayvanat bahçesi simülasyonu Frontier Developments
HABERLER
Tamarin Kingdom of Night
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Planet Zoo 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Planet Zoo
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız