Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pasapalabra

Eğer popüler TV programı Alphabetical'ın hayranıysanız, Pasapalabra uygulamasını deneyin ve evde aynı kelime oyunlarının tamamını oynayın. Kendi harf müsabakanızda kazanırken kelime yeteneğinizi gösterin.
 
Bu eğlenceli oyunda Facebook arkadaşlarınıza iki oyun modunda meydan okuyabilirsiniz: klasik ve meydan okuma. Klasik oyun modunda, tek başına oynarsınız ve bütün soruları doğru cevaplayabilmeniz için beş dakikanız vardır. Soruları cevaplamak için hangi harfin doğru olduğunu düşünüyorsanız yazın ve 'risk' butonuna dokunun. Doğru ise mevcut harf yeşile döner... ve eğer yanlışsa kırmızıya dönecektir! Hedefiniz bir tane bile harf yanlışı yapmadan kelimeyi tamamlamaktır.
 
Kelimeyi tamamladığınızda, kaç harfin doğru veya yanlış olduğu ve ne kadar sürede kelimeyi tamamladığınız temel alınarak skorunuz oluşturulur. Eğer süre dolmadan bulmacayı çözmeyi başarırsanız, büyük miktarda puan kazanırsınız ve yenilmez olursunuz! Pasapalabra uygulamasını deneyin ve heyecan verici kelime oyunlarının tadını çıkarırken en yüksek skoru elde etmeyi deneyin!

bulmaca macera platform kelime
Drag n Merge: Block Puzzle Spaceflight Simulator
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Pasapalabra 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Pasapalabra
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız