Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Drag n Merge: Block Puzzle

Mantık oyunlarını seviyorsanız ve yeni bir tür bulmaca denemek istiyorsanız, Drag n Merge: Block Puzzle incelemeye değer! Bu oyun, başınızı dik tutabildiğiniz sürece sizi saatlerce bağlı tutacaktır. Bu macerada yeni bir tür bulmacayı çözerek olabildiğince uzağa gitmek için mantıksal akıl yürütme becerilerinizi test edin.
 
Drag n Merge: Block Puzzle'da oynanış öğrenmesi kolay ama ustalaşması zordur. Tahta, belirli bir desene sahip renkli küplerle doludur ve göreviniz, onlardan kurtulmak ve bir sonraki seviyeye ilerlemek için küpleri eşleştirmek. Kombinasyonlar her zaman ikişer ikişer yapılır, bu nedenle ilk iki küpü yukarıdakilerden birine yer açmak için birleştirmeniz ve ardından ikinci eşleşmeyi yapmak için tekrar yapmanız gerekir.
 
Oyun başladığında, tek bir küp sırası ve ne kadar zamanın kaldığını göreceksiniz. Zaman bittiğinde, tahta yukarı hareket edecek ve ikinci sıra küpleri göreceksiniz. Küpler tavana ulaşıncaya kadar böyle devam edecek. Oynamaya devam etmek için, kombinasyonlar yaparak ve akıllı oynayarak küplerin asla zirveye ulaşmamasını sağlamalısınız.
 
İlerledikçe, Drag n Merge: Block Puzzle, olası kombinasyonları karmaşık hale getiren engellerle birlikte daha da zorlaşır. Küpleri nasıl hızlı bir şekilde eşleştireceğinizi öğrenin ve oynamaya devam etmek için yer açın. Ekranın üst kısmında, yüksek puanınız mevcut puanınızın hemen yanında yer alır ve sizi her oynadığınızda elinizden gelenin en iyisini yapmaya ve yeni bir kişisel rekor kırmaya teşvik eder.

bulmaca macera platform eşleştirme
Cats are Cute Pasapalabra
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Drag n Merge: Block Puzzle 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Drag n Merge: Block Puzzle
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız