Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Octopus Games

Octopus Games, popüler Netflix dizisi 'Squid Game'nin video oyunu adaptasyonudur. Aynı dizide olduğu gibi çevikliğinizi ve reflekslerinizi teste tabi tutma şansı verir. Bununla birlikte, bu kez hayatınızı riske atmazsınız.
 
Octopus Games oyununa başladığınızda sadece 'yeşil ışık, kırmızı ışık' oyununu oynarsınız. Maalesef, bu neredeyse imkansız testi başarılı bir şekilde geçmeden bir sonrakine geçemezsiniz. TV dizisinde olduğu gibi bu testte süre dolmadan yolun sonundaki çizgiye ulaşmalısınız. Şunu unutmayın 'yeşil ışık' 'kırmızı ışık'a döndüğü an hareket eden oyuncular öldürülürler. Elbette, oyunu tekrar denemeden önce bir video izlemelisiniz. İlk testi geçmek, tasarım gereği neredeyse imkansızdır, çünkü hareketsiz durmanız gereken saniyeler (dört saniye) ve hareket etmeye devam etmeniz gereken saniyeler (diğer dört saniye), sona ulaşmak için gereken tam sürelerdir. Yani milimetreye kadar doğru olsanız bile bitiş çizgisine ulaşmak neredeyse imkansızdır. Bu neredeyse bir tasarım kusuru olarak kabul edilebilir.
 
Bu ilk testi geçtikten sonra, 'Şeker ayırma', 'İp çekme' ve 'Yukarı ve Aşağı' gibi oyunları içeren testlere erişirsiniz. Ne yazık ki, bu testlerle eğlenmek için ilkini geçmeniz gerekir ve bu belirtildiği gibi neredeyse imkansızdır.
 
Octopus Games, tasarım hatalarına rağmen oldukça eğlencelidir ve bu hit dizinin bir video oyunu uyarlamasıdır. Ayrıca, renkli ve özenle tasarlanmış grafiklere sahiptir.

aksiyon macera
Judgment Day PetrolHead
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Octopus Games 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Octopus Games
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız