Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Judgment Day

Judgment Day, her karakterin Cennete mi yoksa Cehenneme mi gideceğini yargılamanız gereken, zeminde birçok metrede geçen gündelik bir oyundur. Hayatlarında yaptıkları eylemlere bağlı olarak doğru olan bir karar vermekten sorumlusunuzdur.
 
Judgment Day ile ilgili akılda tutulması gereken bir diğer husus ise oldukça çarpıcı grafiklere sahip olmasıdır. 2D grafikler, karakterleri yargılamamıza izin veren eylemlerin her birini temsilen çizimler gibi sunulur. Bu şekilde, bir çubuğu ne düşündüğünüze göre Cennet veya Cehennem tarafına kaydırmanız gerekir.
 
Arka arkaya sahneler sona erdiğinde, karakterlerin her biri öldükten sonra hangi tarafa gidecekleri konusunda bilgilendirilir. Burada her yer için elde ettiğiniz puanı izlemeniz ve her karakteri kaderine doğru kaydırmanız gerekir. Ne kadar doğru olduğuna bağlı olarak, ilerlemeye devam etmenize yardımcı olacak az çok bir puan alırsınız.
 
Judgment Day, çekici bir estetiğe ve çok eğlenceli ve ilginç bir oynanışa sahiptir. ID Please gibi diğer başarılı oyunlara benzer bir oynanabilirlik ile bu kişilerin Cennete mi Cehenneme mi gideceği konusunda nihai karar sizin elinizde.

macera
Mary's Life: A Makeover Story Octopus Games
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Judgment Day 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Judgment Day
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız