Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

No.Draw

Bir boyama hayranı iseniz, No.Draw uygulaması ile her zaman ve her yerde en sevdiğiniz hobinin keyfini çıkarın. Bu uygulama sadece renklendirmek için her türlü resmi yapmakla kalmaz, ayrıca boş bir sayfadan veya sevdiğiniz resimlerden kendi boyama sayfalarınızı da oluşturabilirsiniz.
 
No.Draw'ın ana ekranında göz atmak için çok çeşitli çizimler var: Hayvanlar, moda, yemek, insanlar, oyunlar, doğa ... seçmek için her türlü resim! Beğendiğiniz birini bulduğunuzda, bir karedeki boş görüntüyü her kare içinde bir sayıyla göreceğiniz boyama sayfasına götürülmek için üzerine dokunun. Her bir sayı belirli bir renge karşılık gelir ve onu seçmek için bir rengin üzerine ve ardından görüntüyü renkle doldurmak için karşılık gelen kareye dokunun!
 
Fakat işinizi kolaylaştırmak için, No.Draw'da, her bir kareye dokunmadan, büyük boşlukları renkle doldurmak için birden fazla kareyi tarayabilirsiniz. Bu, çizimleri renklendirmeyi çok daha hızlı ve kolay hale getirir. Sadece bu değil, aynı zamanda bir renk seçtiğinizde, karşılık gelen tüm kareler hafifçe koyulaşıyor ve son birkaç karenin rengini bulmanıza yardımcı oluyor.
 
Ama No.Draw'ın en iyi özelliklerinden biri, boş bir kare veya resimlerinizden biriyle kendi boyama sayfalarınızı oluşturabilmenizdir. Renklendirme uygulaması No.Draw ile harika boyama sayfalarının keyfini çıkarın ve hatta favori resimlerinizi renklendirin.

bulmaca macera platform
Brain Games: Mental Training! Parchis STAR
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
No.Draw 0 / 10 0 oy
KÜNYE
No.Draw
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız