Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Brain Games: Mental Training!

Brain Games: Mental Training!, beyin fonksiyonunun dört boyutunu geliştirirken eğlenebileceğiniz bir oyundur: hafıza, dikkat, analiz ve hesaplamalar.
 
Bu eğlenceli uygulama, beyninizi farklı şekillerde çalıştırabilmeniz için tüm günlük egzersizlerde size yardımcı olan çılgın bir profesöre sahiptir. Egzersizlerin çeşitliliği ve karmaşıklığı sayesinde, beyniniz günde sadece birkaç dakikalık egzersizle forma girebilir. Hafıza mücadelelerinde şekilleri ve renkleri hatırlamanız gerekiyor. Dikkat yarışmalarında, mümkün olan en yüksek puanı almak için belirli hamleler yaparsınız. Hesaplamalarda matematik bilginizi geliştirirsiniz ve analiz kısmı öncekilerden biraz daha zor olan meydan okumalar sunar.
 
Günler geçtikçe ve bu dört farklı bölümdeki tüm egzersizleri yaptıkça becerilerinizin nasıl gelişmeye başladığını göreceksiniz. Amaç elbette zihinsel becerilerinizi geliştirmek ve yaptığınız her şeyde elinizden gelenin en iyisini elde etmektir.

bulmaca macera platform
Fashion Battle No.Draw
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Brain Games: Mental Training! 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Brain Games: Mental Training!
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız