Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mordheim: Warband Skirmish

Mordheim: Warband Skirmish, Warhammer fantezisinin en ünlü haritalarından biri olan Mordheim'ın resmi sıra tabanlı strateji oyunudur. Mordheim şehrinde bir orduyu kontrol etmek yerine, paralı asker ordularını kontrol edeceksiniz.
 
Mordheim: Warband Skirmish'in oynanışı, masa oyunuyla tam olarak aynı değil, ancak benzerdir. Oyuncular sıra onlara geldiğinde paralı askerlerini hareket ettirebilir, siper alabilir, hücum edebilir veya menzil içindeki düşmanlara saldırabilirler. Saldırıların sonucu, saldırganın ve savunucunun silah becerilerine göre belirlenir.
 
Savaşlar arasında oyuncular paralı asker gruplarını yönetebilir ve özelleştirebilir. Yeni paralı askerler toplayın, yeni silahlar ve zırhlar satın alın ve üst düzey karakterlerinize yeni beceriler ekleyin.
 
Oyuna ücretsiz olarak sunulan tek bir warband ile başlayacak olsanız da, Mordheim: Warband Skirmish, skaven, the undead, avcılar, Sigmar'ın kızkardeşleri ve paralı askerler de dahil olmak üzere masaüstü oyundaki birçok resmi warband'lere sahip.
 
Mordheim: Warband Skirmish, basit, eğlenceli oynanışı ve harika grafikleri ile mükemmel bir sıra tabanlı strateji oyunudur. Şüphesiz, olağanüstü bir Mordheim oyunu.

strateji taktik
Jellipop Match Rocket Royale
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Mordheim: Warband Skirmish 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Mordheim: Warband Skirmish
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız