Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Jellipop Match

Jellipop Match, her bir ekranı yenmek için belirli hedefleri yerine getirmek zorunda olduğunuz rahat bir bulmaca oyunudur. Bu klasik tarzdaki, maç 3 oldukça hoş grafiklere sahip.
 
Jellipop Match'i oynamak temel olarak bu türdeki diğer oyunlarla aynı deneyimi sunar:
Kaybolmaları için arka arkaya üç veya daha fazla eşleşen parçayı hizalamalısınız. Üçten fazlasını bir araya getirmeyi başarırsanız, parçaları daha hızlı ortadan kaldırmanıza yardımcı olan farklı ekran efektlerine sahip özel parçaların kilidini açarsınız.
 
Becerilerinizi uygulamaya koymak için yüzlerce seviye ve birkaç çeşit ekranınız olacak, böylece yol boyunca sıkılmayacaksınız: Bazılarında donmuş parçaların kilidini açmanız gerekiyor, diğerlerinde onları kapsayan karamelleri kırın, patronlarla yüzleşin ... bu çeşitlilik oyuna oldukça fazla canlılık katıyor.
 
Jellipop Match oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunudur, ancak Candy Crush Saga'ya çok benzediği için oyun açısından çok fazla yenilik sunmaz.

bulmaca macera platform eşleştirme
FishBrain Mordheim: Warband Skirmish
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Jellipop Match 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Jellipop Match
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız