Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Make Hexa!

İyi bir bulmacayı sever misiniz? Akıl almaz şeylerden hoşlanıyor musunuz? Make Hexa Puzzle muhtemelen sizin için doğru uygulamadır. Burada mantıksal düşünme becerilerinizi gerçekten teste tabi tutacaksınız ve yakında bu oyunun alışılmadık rakamlarına karşı bulmaca çözme becerilerinizi kanıtlamak için can atacaksınız.
 
Make Hexa Puzzle, altıgen bir oyun tahtası üzerinde oynanan bir oyundur. Tüm taşlarınız üçgen olduğundan, hepsini oyun tahtanıza yeterince yerleştirebilmeniz için diğer olağandışı şekillerle birlikte yerleştirmeniz gerekecek. Amacınız mümkün olan en yüksek puanı elde etmektir, böylece tahtanızdaki her altıgen yuva için tam olarak mükemmel şekli bulmaya çalışırken beyninizi biraz zorlamanız gerekecek. Belirli parçaları doğru bir şekilde yerleştirdikten sonra, ortadan kaybolurlar ve oyununuz için yeni alanlar açarlar.
 
Make Hexa Puzzle'ın zor kısmı, tipik ilkokul şekillerinizi bulamayacağınız gerçeğinde yatmaktadır. Oldukça garip şekilli ve karmaşık formlar kullanacaksınız ve bunun üzerine her bir renk için altıgenler oluşturmanız ve her geometrik formu dışarı çıkmadan ve boşlukları doldurmadan tam olarak olması gerektiği yere yerleştirmek için zekanızı kullanmayı öğrenmeniz gerekiyor. Sonuç olarak, bu, kendi türünde ilgi çeken eğlenceli bir yapboz oyunudur.

bulmaca macera platform
Wood Block Happy Bubble
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Make Hexa! 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Make Hexa!
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız