Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Happy Bubble

Happy Bubble, tahtayı temizleyene kadar tonlarca renkli balonu patlattığınız sıradan bir oyundur. Bunu yapmak için, vurduğunuz her baloncuğun yörüngesini hesaplamanız gerekir, böylece aynı renkteki diğer baloncuklara çarpar.
 
Happy Bubble'daki oyun planı diğer benzer oyunlardan çok da farklı değil. Oynamak için, topu işaret etmek için ekrana dokunun ve istediğiniz yere baloncukları vurun. Ayrıca baloncukları duvarlardan zıplatabileceğinizi de belirtmekte fayda var.
 
Seviyeleri geçtikçe, Happy Bubble daha da zorlaşır, bu nedenle baloncukların yerleştirildiği yere dikkat etmeniz gerekir, aynı anda birden fazla baloncuğun kaybolmasını sağlamak için kilit alanları hedeflemeniz gerekir.
 
Happy Bubble ile renkli baloncuklar patlatan ve tonlarca puan toplayan bir patlama yaşayabilirsiniz. Hepsinden iyisi, sayısız seviye var, bu yüzden asla sıkılmayacaksınız!

bulmaca macera platform
Make Hexa! Bunny Pop 2 Beat the Wolf
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Happy Bubble 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Happy Bubble
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız