Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mad Zombies

FPS Mad Zombies'de tüm zombi kıyametini üstlenmeniz gerekecek! Neyse ki, makineli tüfekler, av tüfeği, saldırı tüfeği, el bombası, tüfek ve çok daha fazlası dahil olmak üzere devasa silahlar var!
 
Mad Zombies'in çok basit kontrolleri var: Silahınızı sol baş parmağınızla nişan alın ve ateş etmek, el bombaları başlatmak, ilk yardım çantasını kullanmak ve yeniden doldurmak için sağdaki düğmelere dokunun. Birçok FPS gibi, karakteriniz ya sabittir ya da otomatik olarak hareket eder.
 
Ve görevler arasında ateşli silahlarınızı yükseltebilirsiniz! Ancak kazandığınız tüm paraları silahlarınızda yatırdığınızdan emin olun, yoksa sonraki zombileri yenmek için zorlanabilirsiniz!
Genel olarak Mad Zombies eğlenceli bir FPS'dir, ancak konsept özgünlükten yoksundur. Bu oyun herhangi bir alanda öne çıkmayı başarmasa da sağlam bir oyun deneyimi sunuyor.

fps nişancı aksiyon
DEAD WARFARE: Zombie Zombie Survival
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Mad Zombies 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Mad Zombies
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız