Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DEAD WARFARE: Zombie

DEAD WARFARE: Zombie, oyuncuların bir grup zombi kıyametinden sağ kurtulanları kontrol ettiği bir FPS'dir. Amacınız dünyada dolaşan tüm ölümsüzleri yok etmek.
 
Sol baş parmağınızla nişan alabilir ve sağınızla ateş edebilir, yeniden doldurabilir ve karakterinizin özel becerilerini kullanabilirsiniz. Karakterinizin hızlı hareket etmesini sağlamak ve belirli saldırıları atlatmak için ekranın kenarlarına da dokunabilirsiniz.
 
DEAD WARFARE: Zombie'de maceranıza başlayın, sadece iki farklı karakteriniz var ama daha fazlasını toplayabilirsiniz. Toplamda, elit takımınıza katılabilecek benzersiz becerilerine sahip 20'den fazla kişi var. Ayrıca, tek bir görevde en fazla dört karakter kullanabilirsiniz. Karakterinizi gerçek zamanlı olarak değiştirmek için portreye dokunmanız yeterlidir.
 
DEAD WARFARE: Zombie, iyi grafikleri ve 100'den fazla görevi olan eğlenceli bir FPS'dir. Zombi ordularını yok etmek için düzinelerce karakter ve silahın kilidini açabileceğiniz içerikle dolu bir oyun.

aksiyon macera
Sky Garden Mad Zombies
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
DEAD WARFARE: Zombie 0 / 10 0 oy
KÜNYE
DEAD WARFARE: Zombie
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız