Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

JoJo's Bizarre Adventure Stardust Shooters

Jojo's Bizarre Adventure Stardust Shooters, şişe kapaklarıyla muhteşem savaşlarda savaştığınız popüler manganime JoJo's Bizarre Adventure ile aynı dünyada geçen bir aksiyon oyunudur. Rakiplerinize saldırmak için ekranda hafifçe vurabileceğiniz her karakteri temsil eden bir şişe kapağı var.
 
JoJo's Bizarre Adventure'ın oynanışı oldukça sezgiseldir. Şişe kapaklarından birini vurmak için tek yapmanız gereken ekrana dokunup parmağınızı geriye doğru kaydırarak düşmanlarınızı hedef almaktır. Rakibinize ne kadar çok vurursanız o kadar çok hasar verirsiniz. Tek seferde çeşitli şişe kapaklarıyla vurursanız kombo da yapabilirsiniz.
 
Oyunun başlangıcından itibaren, aralarında Jonathan Joestar ve Giorno Giovanna'nın da bulunduğu serinin en efsanevi karakterleriyle oynayabilirsiniz. Her karakterin, düşmanlarınıza vurduğunuzda ortaya çıkan kendi özel becerileri vardır. Ve elbette, hikaye boyunca ilerledikçe, daha fazla yeni karakterin kilidini açabilirsiniz.
 
JoJo's Bizarre Adventure Stardust Shooters, herkesi eğlendirecek kadar eğlenceli olsa da, JoJo'nun hayranıysanız kesinlikle seveceğiniz mükemmel bir aksiyon oyunudur. Çoğu zaman şişe kapaklarıyla oynamayı düşünmüyorsanız, oyunun şaşırtıcı derecede iyi grafikleri de var.

aksiyon macera mobil
SWORD ART ONLINE: Memory Defrag DigimonLinks
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
JoJo's Bizarre Adventure Stardust Shooters 0 / 10 0 oy
KÜNYE
JoJo's Bizarre Adventure Stardust Shooters
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız