Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DigimonLinks

Digimon Saga 2017 yılında 20. yaşına girdi. Ve bunu yeni bir Anroid SRPG piyasaya sürerek kutladı. Bu kez size Digimon dünyasında sanal bir çiftlik kurma konusunda meydan okuyor. Bu oyunda sıra tabanlı savaşlarda nihayetinde birbirleriyle karşılaşmaları için Digimonları yakalayıp büyütüyorsunuz.
 
Harekat üssünüz Digimon'unuzun daha da güçlenebilmesi ve eninde sonunda daha güçlü digi-evrimlerinde digi-evrimleşmesine yardım etmek için yeni ekipmanlarla tamir etmeniz gereken bir Digimon Çiftliğidir.
 
Tesislerinizi geliştirmek için yeni kaynaklar elde etmek kolay değildir çünkü bu, günlük savaşlarda kazanmanız gerektiği anlamına gelir. Bu bağlamda, oyun planı sıra tabanlı savaşlarda takımlarınızın saldırılarını yönettiğiniz birçok JRPG ile aynı planı takip eder.
 
Digimon Links, 90'lı yılların en ikonik anime gösterilerinden birini tekrar hayata getiren retro bir Android oyunudur. Yenilenmiş kimliği ile Pokemon'dan esinlenen köklerinden uzaktır ve nostaljisi çocukluğu 90'lı yıllarda geçen kişilere güçlü duygular hissettirecektir.

ryo aksiyon macera
JoJo's Bizarre Adventure Stardust Shooters Grancrest War: QuartetConflict
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
DigimonLinks 0 / 10 0 oy
KÜNYE
DigimonLinks
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız