Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Idle Aqua Park

Idle Aqua Park, kendi su parkınızı çalıştırabileceğiniz, sadece bir binişi olan bir tıklama oyunudur: bir su kaydırağı! Zaman geçtikçe ve müşteri kaydırağınızdan aşağı kayarken, her türlü yükseltmeyi satın alabilecek kadar kısa sürede para kazanacaksınız!
 
Bu oyunda, biri su kaydırağınızdan aşağı kaydığında, kaydırağınızın bilet seviyesini, hız seviyesini ve tüp seviyesini ve ayrıca su parkınız için kule gibi diğer yükseltmeleri kullanabileceğiniz paralar kazanacaksınız.
 
Sadece bu da değil, arada sırada bir reklam izlemek ve bir sürü para kazanmak için dokunabileceğiniz bir hindistan cevizi ekranda yüzer. Buna ek olarak, normalden üç kat daha fazla para kazanmak için her seviye atladığınızda bir reklam izleyebilirsiniz.
 
Genel olarak, Idle Aqua Park harika grafiklere sahip eğlenceli bir tıklama oyundur. Ekranda olup bitenlere çok fazla dikkat etmenize gerek kalmadan saatlerce oynayabileceğiniz harika bir tıklama oyunudur.

simülasyon macera
Pocket Build Giant Rush!
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Idle Aqua Park 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Idle Aqua Park
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız