Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Giant Rush!

Giant Rush!, oyundaki en büyük karakter oluncaya kadar yolunuza çıkan diğer tüm karakterleri yiyerek uzun seviyelerde ilerlediğiniz bağımlılık yaratan bir oyundur. Seviyeyi geçmek için tek yapmanız gereken bitiş çizgisinde sizi bekleyen en büyük düşmanı yenmektir.
 
Oyuna başladığınızda, karakterinizin gitmesini istediğiniz yöne doğru hareket ettirmek için yatay olarak parmağınızı kaydırın (soldan sağa ve tam tersi şekilde). Benzer diğer oyunlardan farklı olarak daha küçük karakterleri aşmanız gerekmez. Bunun yerine, onları yemek için üzerlerine gitmeli ve daha büyük ve güçlü hale gelmelisiniz.
 
Oynarken, ekranın üst kısmında sona ulaşmak için ne kadar daha ilerlemeniz gerektiğini gösteren bir hat görürsünüz. Bununla birlikte, orada sona ermez, çünkü bitiş çizgisine ulaştığınızda tüm karakterlerden daha büyük bir karaktere karşı savaşmalısınız. Güçlü olan kazanır.
 
Giant Rush! son savaşı kazanmak için olabildiğince büyümeyi deneğiniz, sizi Android akıllı telefonunuzun ekranına kilitleyecek birinci sınıf bir oyundur.

aksiyon macera
Idle Aqua Park Guess Their Answer
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Giant Rush! 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Giant Rush!
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız