Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Growtopia

Growtopia, pratikte dilediğiniz her şeyi yapmanıza olanak sağlayan 2D bir MMORPG'dir: büyük villalar inşa etmekten tutun da diğer oyuncuların çözmesini istediğiniz bulmacalara kadar. Bu eğlencede diğer kullanıcılardan nesneler çalmalısınız... ve tabi ki diğer oyuncular da sizden çalacaklardır.
 
Growtopia'nın en göze çarpan özelliği bir 'kum havuzu' olmasıdır. Başka bir deyişle, hayal edebildiğiniz her şeyi temelde oluşturabildiğiniz için hayal gücünüzün sınırlarını aşmasına olanak sağlamasıdır. Bu sadece Minecraft oyunundakiler gibi şeyler inşa edebileceğiniz anlamına gelmez; hayır; şarkılar, çizimler, seviyeler, yapbozlar ve çok daha fazlasını oluşturabilirsiniz.
 
Growtopia'nın sundupu fırsatlar sonsuzdur, ve bir kere oynamaya başladığınızda içinde çok sayıda mini oyun bulacaksınız. Fakat, En eğlenceli tarafı kesinlikle diğer oyuncularla etkileşime geçme kısmıdır ki diğer oyuncular tarafından oluşturulan milyonlarca dünyayı ziyaret edebilir ve bu tecrübenin tadını çıkarabilirsiniz.
 
Growtopia devasa bir çevrimiçi 'kum havuzu'dur. Başlangıçta, size sunulan özelliklerin sayısı size çok fazla gelebilir fakat alıştıktan sonra bu oyunun ne kadar büyüleyici olduğunu göreceksiniz. Ayrıca, bir hesap oluşturduğunuzda, Windows, Mac ya da iOS'un yanısıra Android akıllı telefonunuzda bile oynayabilirsiniz.

aksiyon macera
City Theft Simulator JU
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Growtopia 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Growtopia
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız