Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

City Theft Simulator

City Theft Simulator, çok cesaretli bir gangsteri yönetmeniz gereken klasik GTA'dan ilham alan bir aksiyon ve macera oyunudur. Üçüncü şahıs bakış açısıyla, görevleri tamamlamak ve yetkinizi artırmak için haritadaki noktaların her birini yürüyerek veya araba ile dolaşacaksınız.
 
City Theft Simulator, bu açık dünyanın keyfini daha fazla gerçekçilikle çıkarmanızı sağlayan 3D görsellere sahiptir. Karakterinizi kontrol etmek için ekranın solundaki joystick'e basmanız yeterli. Sağ tarafta, düşmanlarınıza darbeler vurabileceğiniz veya yavaş yavaş kilidini açtığınız silahları kullanabileceğiniz başka bir kontrol cihazı yer alır.
 
City Theft Simulator'daki her oyun sırasında, bu kıyı kentinin geri kalan sakinlerine dikkat etmeniz gerekiyor. Aynı şekilde, sol üst köşede, gitmeniz gereken tüm önemli noktaları ve yerleri görebileceğiniz bir GPS yer alır.
 
City Theft Simulator, duygu dolu oyunlarda oynamanız için birçok motivasyon sunar. Bu şehrin sokaklarının her birinin etrafında koşarak, size rakip olabilecek bir rakip olmadığını kanıtlayabilirsiniz. Üstelik polisten kaçmak için çaldığınız farklı araçları her an deneyebilir ve yüksek hızda zorlukları yenebilirsiniz.

aksiyon macera
Fast Delivery Growtopia
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
City Theft Simulator 0 / 10 0 oy
KÜNYE
City Theft Simulator
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız