Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

God Eater 3

God Eater 2: Rage Burst'ün başarılı çıkışından sonra, önde gelen video oyun yayıncısı ve geliştiricisi Bandai Namco Entertainment Asya canavar öldürme aksiyon rol yapma oyunu serisinin tamamen yenilenmiş yeni oyunu God Eater 3'ü getireceğini açıkladı. God Eater 3 ev konsolları için geliştiriliyor.
 
Son savaştan çok uzun yıllar geçti. Dünya artık insanların yaşamak için kullandığı bir yer değil. The Aragami'nin dehşet verici saldırıları dünyayı sarsmaya devam ediyor ve sefalet ile yıkım yaratıyor. Dünyayı kurtarmak ve dengeyi yeniden sağlamak için yeni kahramanlar - God Eater'lar - yükseliyor. Dünyanın dört bir yanındaki yerleri parçalara ayıran korkunç yeni Aragami'yi indirmek için diğer God Eater'lar ile birlikte çalışacaksın. Ancak bu tek göreviniz olmayacak, God Eater'lara bir şeyler oluyor ve karanlık ile aydınlık arasındaki çizgi hiç bu kadar ince olmamıştı... Savaş daha önce hiç olmadığı kadar acele ederken God Eater'ların ruhunu bağlayan lanetli zincirlerden kurtulmasının zamanı geldi...

God Eater 3 Bandai Namco
EKRAN GÖRÜNTÜLERİ (14 / 20) Tümünü Gör »
HABERLER
Hunt: Showdown Ghost of Tsushima
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
God Eater 3 0 / 10 0 oy
KÜNYE
God Eater 3
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız