Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

God Eater 3 Batıda 8 Şubat 2019'da Çıkacak

 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici Marvelous’ First Studio, God Eater 3'ün 8 Şubat 2019'da Amerika ve Avrupa'da PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.

Japonya'da, PlayStation 4 versiyonu 13 Aralık'ta çıkacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı: 
 

Son savaştan çok uzun yıllar geçti. Dünya artık insanların yaşamak için kullandığı bir yer değil. The Aragami'nin dehşet verici saldırıları dünyayı sarsmaya devam ediyor ve sefalet ile yıkım yaratıyor. Dünyayı kurtarmak ve dengeyi yeniden sağlamak için yeni kahramanlar - God Eater'lar - yükseliyor. Dünyanın dört bir yanındaki yerleri parçalara ayıran korkunç yeni Aragami'yi indirmek için diğer God Eater'lar ile birlikte çalışacaksın. Ancak bu tek göreviniz olmayacak, God Eater'lara bir şeyler oluyor ve karanlık ile aydınlık arasındaki çizgi hiç bu kadar ince olmamıştı... Savaş daha önce hiç olmadığı kadar acele ederken God Eater'ların ruhunu bağlayan lanetli zincirlerden kurtulmasının zamanı geldi... 

 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ResetEra God Eater 3 Bandai Namco
Birinci Şahıs Hayatta Kalma Korku Oyunu Maid of Sker Duyuruldu Twin Mirror Paris Games Week 2018 Fragmanı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
God Eater 3
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız