Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gestalt: Steam & Cinder

Gestalt: Steam & Cinder, 2D platform ve heyecanlı dövüşlere sahip 16 ve 32 bit oyunlardan esinlenen, steampunk evreninde geçen el yapımı bir oyun.

- Nüanslı Savaş Sistemi: Aletheia'nın içindeki gücü açığa çıkarın, gücünüzü arttırın, derin ve çeşitli dövüşlere katılın.

- Hikaye Anlatısı: Seçim odaklı diyaloglarla dolu olan, tamamen isteğe bağlı yan görevler ile evreni ve Canaan'ı derinlemesine keşfedin.

- Büyüleyici Sanat: Irkalla Şehri'nin büyüleyici sokaklarından Scrap Sea'ye kadar, muhteşem animasyonlarla yapılmış, tamamen el işi olan steampunk evreninde dolaşın.

- Becerilerinizi Geliştirin: Steam Şehri'nin en zorlu düşmanlarıyla savaşırken, yeni alanlar ve gizli geçitler keşfedin. Yeni yetenekler için beceri puanları kazanın.

- Kaderinize Şekil Verin: Aletheia'nın ve macera boyunca karşınıza çıkan karakterlerin kaderinizi şekillendirecek kararlar verin.

Gestalt: Steam & Cinder Gestalt: Vanguard steampunk aksiyon macera oyun rol yapma rpg
HABERLER
World of Horror KeyWe
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Gestalt: Steam & Cinder 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Gestalt: Steam & Cinder ÇOKLU PLATFORM
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız