Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steampunk Evrende Geçen "Gestalt: Steam & Cinder" Bu Yıl Yayınlanacak

 
Yayıncılığını Sold Out Sales and Marketing'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Metamorphosis Games'in yaptığı steampunk evrende geçen aksiyon macera oyunu Gestalt: Steam & Cinder bu yıl yayınlanacak. Oyunun bir önceki ismi Gestalt: Vanguard'dı.
 
Oyunun PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkması bekleniyor. Buraya tıklayarak oyunun Steam sayfasına ulaşabilirsiniz. 
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Gestalt: Steam & Cinder, 2D platform ve heyecanlı dövüşlere sahip 16 ve 32 bit oyunlardan esinlenen, steampunk evreninde geçen el yapımı bir oyun.
 
- Nüanslı Savaş Sistemi: Aletheia'nın içindeki gücü açığa çıkarın, gücünüzü arttırın, derin ve çeşitli dövüşlere katılın. 
 
- Hikaye Anlatısı: Seçim odaklı diyaloglarla dolu olan, tamamen isteğe bağlı yan görevler ile evreni ve Canaan'ı derinlemesine keşfedin.
 
- Büyüleyici Sanat: Irkalla Şehri'nin büyüleyici sokaklarından Scrap Sea'ye kadar, muhteşem animasyonlarla yapılmış, tamamen el işi olan steampunk evreninde dolaşın.  
 
- Becerilerinizi Geliştirin: Steam Şehri'nin en zorlu düşmanlarıyla savaşırken, yeni alanlar ve gizli geçitler keşfedin. Yeni yetenekler için beceri puanları kazanın.
 
- Kaderinize Şekil Verin: Aletheia'nın ve macera boyunca karşınıza çıkan karakterlerin kaderinizi şekillendirecek kararlar verin.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Gestalt: Steam & Cinder Gestalt: Vanguard steampunk aksiyon macera oyun rol yapma rpg
Sold Out, PAX East 2020 Etkinliğine Getireceği Oyunları Açıkladı Dying Light'ın Yeni Güncellemesi Kolay Mod, Yeni Silahlar ve Daha Fazlasını Getiriyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gestalt: Steam & Cinder ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız