Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Football Manager 2021

Menajer, her futbol kulübünün kalbidir. Football Manager 2021'de dinamik ve gerçek menajerlik deneyimleri ve daha iyi ayrıntılar, üzerinizdeki bu ilgiyi elit statüsüne ulaşmanız için gereken tüm araçlarla donatarak daha önce hiç olmadığı kadar yeniliyor. Artık top sizde, patron.

Hedeflerinize uyan renkleri ve mücadeleyi seçin ve ardından kulübünüzün yönetim kuruluyla çalışarak onların hedeflerini karşıladığınızdan emin olun... Aksi halde sonuçlarına katlanın.

Transfer piyasasını araştırmadan önce takımınızın gücünü ve derinliğini değerlendirmek için teknik heyetinizle güçlerinizi birleştirin. Akademinizde ilk on birin kapısını çalan bir yıldız olması muhtemel...

Kulübünüzün futbol maçlarını kazanma ve o üç puanı alma şansını en üste çıkarmak için her duruma uygun taktiksel stratejiler, dizilişler ve oyun stilleri oluşturun.

Maç günü karşılaşmasında yerinizi alın ve sahada planlamanız meyvelerini verirken menajerliğinizin ihtişamının keyfini çıkarın.

Erken Erişim, 24 Kasım'daki çıkış tarihinden yaklaşık iki hafta önce kullanılabilir olacaktır. İlk olarak oynamak için Steam'den veya kampanyaya katılan dijital bir mağazadan ön sipariş verin. Temel özelliklere sahip bir menajerlik deneyimi olan FM21 Touch, yeniden ücretsiz olarak dahildir (yalnızca PC/Mac).

Football Manager 2021 Football Manager futbol menajer oyun futbol detaylar bilgiler steam
HABERLER
Amazon Luna Postal Redux
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Football Manager 2021 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Football Manager 2021
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız