Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kadın Futbolu Football Manager'a Dahil Edilecek

 
 
Sports Interactive ve SEGA Europe, kadın futbolunu ikonik Football Manager serisine dahil etmek için çok yıllı bir proje üzerinde çalışmaların başladığını duyurdu. Bu dönüm noktası niteliğindeki çalışmanın sonucu, bağımsız bir kadın futbol menajerliği simülasyonu olmayacak. Bunun yerine, kadın futbolu FM'in yaşayan ve nefes alan dünyasına tamamen dahil edilecek. Yöneticiler hem erkek hem de kadın kulüplerinin kontrolünü eline alabilecek.
 
Stüdyo, projenin ne zaman tamamlanacağı konusunda kesin bir tarih vermedi. Ancak amaç, kadın futbolunu gerçekçi bir şekilde ve mümkün olan en kısa sürede oyuna dahil etmektir. Geliştirme ekibi, kadın futbolunu mümkün olduğunca özgün kılmak istiyor. Bu da standartlar karşılanana kadar bir lansman tarihi açıklanmayacağı anlamına geliyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Godisageek Football Manager 2021 Football Manager futbol menajer oyun futbol detaylar bilgiler steam
Guild Wars 2: End of Dragons Seslendirme Kadrosu Açıklandı Halo Infinite İlk Teknik Önizlemesi Gelecek Hafta Sonu Yapılabilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

1ht1baron

26.7.2021 13:49:47

0
Oyuna kadın futbolunu ekleyip başka da bir şey eklemezler. Sonra da yeni bir oyun yaptık deyip tam fiyattan satarlar. Aynısını fifa da yapmıştı.

Dhalsim

25.7.2021 19:28:02

0
Güzel hareket

BSC Misafiri

25.7.2021 16:42:46

0
Sadece reklam amaçlı kullanılan bir durum haline geldi, Fifa yaptı, bir yıl sürdü, 2K NBA için yaptı, sonra iptal edildi, birkaç yıl sonra geldi ama hiçbir zaman bir amaç değil, satılması için araç oldu, hiçbirinin amacı kadın hakkı değil, daha fazla kapitalizm, LGBT için de durum böyle, bir bankanın önemli olan sizsiniz demesi gibi...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Football Manager 2021
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız