Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eternium Mage And Minions

Mage and Minions, sihir ve hayallerden oluşan harika bir dünyayı şeytani minyonlarının yardımı ile yerle bir etmeye çalışan korkunç büyücü Ragadam ile yüzleşmeniz gereken bir üçüncü kişi aksiyon RPG (Rol Üstlenme) oyunudur.
 
Mage And Minions'ın oynanışı diğer 'hack and slash' Android oyunlarına oldukça benzerdir: ekrana dokunarak karakterinizi hareket ettirip düşmanınıza saldırmak için onun üzerine tıklayabilirsiniz. Ayrıca özel yetenekler ve sihri devreye sokmak için ekranda farklı hareketler yapabilirsiniz.
 
Seviye atladıkça, karakterinizin sınıfına göre (savaşçı ya da büyücü) otomatik atışlar ve dönen yumruklardan; ateş topları ve şimşeklere kadar yeni beceriler kazanabilirsiniz.
Tüm RPG'lerde olduğu gibi Mage and Minions'da karakteriniz için her tür farklı silah ya da zırhı temin edebilir, hatta artık kullanmadığınız eşyaların yapıldığı maddelerin herhangi birinden kendi ekipmanlarınızı yaratabilirsiniz.
 
Mage and Minions eğlenceli bir RPG oyunudur ve basit grafiklerine ve aldatıcı bir kolaylık sunmasına rağmen bu türün hayranları için harika bir tecrübe fırsatı sunar.

ryo aksiyon macera
SuperCats Bubble Shooter
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Eternium Mage And Minions 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Eternium Mage And Minions
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız