Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bubble Shooter

Bubble shooter, klasik oyun Puzzle Bobble'ın bir başka yinelemesidir, ancak dokunmatik cihazlara mükemmel şekilde uyarlanmış kontrollerle birlikte gelir. Nişan almak, ateş etmek ve tüm baloncukları patlatmak için sadece parmağınızı ekran boyunca kaydırın!
 
Bubble shooter, düzinelerce önceden belirlenmiş seviyeye sahip, her biri öncekinden daha karmaşıktır ve hedefiniz, her seviyede tüm baloncukları ekrandan temizlemektir. Sadece topun rengine dikkat edin ve aynı renkteki baloncuklara ateş edin, ekranı temizleyin ve seviyeyi atlayın! Sadece bununla sınırlı değil, ama bu oyun topu hedeflediğinizde tahmin edilen bir yörünge çizgisini göstererek topu biraz daha doğru bir şekilde vurmanıza yardımcı olur, bu yüzden hepsini riske atmaktan korkmayın ve mümkün olduğunca az top kullanarak seviyeleri geçmeye çalışın! Son olarak, tüm baloncukları patlatmayı başardığınızda, bir sonraki seviyeye geçmeden önce bir bonus veya özel bir top elde edeceksiniz!
 
Bubble Shooter, orijinal mekaniği ve tarihsel oyun Puzzle Bobble konseptini mobil cihazlara getiren çok eğlenceli bir bulmaca oyunudur.

bulmaca macera platform eşleştirme
Eternium Mage And Minions Police Sim 2022
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Bubble Shooter 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Bubble Shooter
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız