Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dungeon Hunter 2

Dungeon Hunter 2, Gameloft'un en popüler franchise'larından biri olan Dragon Hunter evreninde geçen bir aksiyon RPG ve MOBA kombinasyonudur. Oyuncular oyuna tek ve güçlü bir savaşçı ile başlar, ancak oyun ilerledikçe savaşan iki düzineden fazla ek şampiyon alabilir.
 
Dragon Hunter Champions iki benzersiz oyun moduna sahiptir. İlki, yüzlerce AI kontrollü canavarla savaşırken görevleri tamamladığınız tek oyunculu bir mod olan bir savaş modudur. İkincisi, arkadaşlarınızla güçlerinizi birleştirebileceğiniz ve diğer oyuncularla çevrimiçi olarak savaşabileceğiniz bir MOBA modu olan PVP 5V5.
 
Dungeon Hunter Champions, destandaki önceki oyunların sunduğu oyun deneyiminden biraz farklı olan Dungeon Hunter serisinin bir başka mükemmel oyunu. Tüm Gameloft oyunları gibi sunduğu şey, olağanüstü grafikler ve hassas bir kontrol sistemidir.

ryo aksiyon macera
Dungeon Hunter 3 Dead Rivals
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Dungeon Hunter 2 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Dungeon Hunter 2
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız