Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Colorscapes

Colorscapes, popüler sayılara göre renklendirme oyununu kullanarak güzel görüntüleri renklendirirken harika vakit geçirmenize yardımcı olan sıradan bir oyundur.
 
Colourscapes'teki amacınız, görüntülere karşılık gelen renkleri kullanarak tamamlamaktır. Bunu, her görüntünün altında bulunan sayıları takip ederek yapacaksınız. Renklendirmek istediğiniz çizimi seçtikten sonra, her bir numarayı tek tek seçmeniz yeterli. Daha sonra, resimdeki alanlar otomatik olarak doldurulacaktır. Başka bir deyişle, ilgili renkle tamamen doldurmak için belirtilen numarayla her bölüme dokunmanız yeterlidir. Daha sonra, tamamen renkli bir görüntü elde edene kadar işlemi tekrarlamanız gerekecek. Herhangi bir zamanda görüntünün doldurulacak alanına dokunmak çok zorsa, ayrıntıları yakından görmek için her zaman yakınlaştırabilirsiniz.
 
Colorscapes'daki tüm içerik pratik bir şekilde düzenlenmiştir. Diğer benzer uygulamalardan farklı olarak, yalnızca hayvanlar, çiçekler, yerler, tatlılar, insanlar ve fantezilere ayrılmış resim galerisini göstermez; ayrıca size ana menüde özellikle günlük olarak en yeni içeriği göstermeye odaklanan bir sekme sunar. Ayrıca, istediğiniz zaman, tüm bitmiş ve bitmemiş illüstrasyonlarınızı görebileceğiniz sanat eserlerinize erişebilirsiniz.
Colourscapes, her bir resimdeki sayıları takip ederken güzel pastel renkleri kullanarak onları hayata geçirmek için tonlarca farklı resim arasından seçim yapmanıza izin veren bağımlılık yaratan bir oyundur.

yazılım uygulama
Heroes Charge Battle Forces FPS
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Colorscapes 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Colorscapes
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız