Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battle Forces FPS

Battle Forces, beş oyuncuya kadar iki takımın beş dakikalık savaşlarda karşılaştığı birinci şahıs çok oyunculu bir nişancı oyunudur. Zaman sınırı içinde en çok düşmandan kurtulmayı başaran ekip raundu kazanır ve en fazla deneyimi kazanır.
 
Battle Forces'ın varsayılan kontrol sistemi süper kullanıcı dostudur: Karakterinizin hareketini kontrol etmek için sol baş parmağınızı ve nişan almak için sağ baş parmağınızı kullanın. Ayrıca, ekranın sağ tarafında, silahları değiştirmek, görüşü kullanmak, yeniden doldurmak veya el bombaları atmak için düğmeler var. Her durumda, seçenekler menüsünü kullanarak kontrolleri tercihlerinize göre özelleştirebilirsiniz.
 
Standart Battle Forces oyun modu, beş oyunculu iki takımın beş dakika boyunca nispeten büyük arenalarda karşılaştığı klasik 'takım ölüm maçı'. Bir düşmanı devirmeyi başardığınızda silahlarını da çalabilirsiniz. Yani, rakibinizin sizinkinden daha iyi bir silahı varsa, bundan faydalanabilirsiniz.
 
Battle Forces, iyi bir grafik bölümüne ve kilidini açmak için yarım düzineden fazla farklı karaktere sahip eğlenceli bir çok oyunculu FPS'dir. Oyunun karakterlerinin her biri, oyun sırasında farklı zamanlarda kullanılabilecek benzersiz bir yeteneğe de sahiptir.

nişancı aksiyon fps
Colorscapes Decisions - Choose Your Interactive Stories 2018
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Battle Forces FPS 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Battle Forces FPS
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız