Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cat Cafe

Cat Cafe, sizi sevimli bir kedi kafenin başına getiren eğlenceli bir strateji/yönetim oyunudur. Sadece bir kediyle ve neredeyse hiç dekorasyonla başlayarak, hedefiniz giderek daha fazla ziyaretçi almaktır, böylece kafenizi geliştirebilir ve her biri benzersiz beceri ve avantajlara sahip yeni kedilerin kilidini açabilirsiniz.
 
Cat Cafe'nin arayüzü biraz bunaltıcı olsa da, oynanışı oldukça basittir: Cafe'nizi ziyaret eden her kişiyle deneyim puanları ve paralar kazanacaksınız. Deneyim noktaları yeni öğelerin seviyesini yükseltmek ve kilidini açmak için kullanılırken, paralar kafenizi sıcak ve misafirperver hale getirmek için ihtiyacınız olabilecek her şeyi satın almak için kullanılır.
 
Cat Cafe'nin en ilgi çekici özelliklerinden biri, inanılmaz derecede iyi yapılmış çevrimiçi modudur. Oyunun başlangıcından itibaren hem arkadaşınızın hem de dünyanın her yerinden kullanıcıların kafelerini ziyaret edebilirsiniz. Bu yeni kafelerde sadece ilham ve fikir bulmakla kalmayacak, aynı zamanda puanlar, küçük para bonusları ve başka hiçbir yerde bulamayacağınız özel öğeleri de deneyimleyeceksiniz.

simülasyon macera
CABAL Mobile Baseball Clash
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Cat Cafe 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Cat Cafe
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız