Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Baseball Clash

Baseball Clash, gerçekçi stadyumlarda oynadığınız, her oyuna kalbinizi koyduğunuz bir beyzbol oyunudur. 3D grafiklerle, topa olabildiğince uzağa vurmaya ve üslerin etrafında koşmaya çalışırken tüm oyuncuları kolayca görebilirsiniz.
 
Baseball Clash'in bir başka harika yönü de dinamik ve basit oynanışıdır. Bu sayede oyun aşırı karmaşık olmaktan çok uzak ve sayısız kurala uymanıza gerek yok. Bu oyunda, topa elinizden geldiğince sert vurmaya ve ekranda görünen koordinatlara göre her topu yakalamaya odaklanıyorsunuz.
 
Baseball Clash'te oynadıkça kilidini açmanız gereken tonlarca sporcu var. Sonunda, rakip takımı yenmek için hazırlanmış, şaşırtıcı oyunlar ve harika atletizm gösterileri yapabilen rekabetçi bir takım oluşturabilirsiniz.
 
Beyzbol Clash, harika oyunlar oynarken oyunu ne kadar iyi bildiğinizi kanıtlayabileceğiniz beyzbol oyunlarıyla doludur. Vuruşa hazır olduğunuzda, ev sahibi olmak için elinizden geleni yapın ve takımınızı zafere taşıyın.

spor beyzbol
Cat Cafe Kingdom of Hero: Tactics War
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Baseball Clash 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Baseball Clash
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız