Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered

2009 yılının en popüler oyunlarından Call of Duty: Modern Warfare 2'deki bu efsanevi tek oyunculu Senaryo modunu yeni nesil yüksek çözünürlüklü cihazlar için yeniden düzenlenmiş şekilde tekrar deneyim et. Senaryo, dünya çapında büyük övgüler almış, çığır açıcı nitelikteki oyun Call of Duty 4: Modern Warfare'daki çarpıcı olay örgüsüne kaldığı yerden devam ediyor. Oyuncuların dünyanın sonunu getirecek yeni bir tehdide karşı mücadele ettiği Modern Warfare 2 sürükleyici ve nefes kesen aksiyonun en iyi örneklerinden biri.
 
Geliştirilmiş dokular, animasyonlar, fiziksel tabanlı görüntü oluşturma, yüksek dinamik aralıklı ışıklandırma ve çok daha fazlasıyla birlikte Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign baştan aşağıya yenilendi. Dünyaya düzeni geri getirmek adına verilen hınca hınç mücadelede Soap, Price, "Ghost" ve Task Force 141'in geri kalanıyla birlikte Cliffhanger, Gulag ve Whiskey Hotel gibi klasik görevleri yerine getir.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered Activision Infinity Ward PS4 Xbox One PC
HABERLER
Airhead Fury Unleashed
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered 0 / 10 0 oy