Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Modern Warfare 2 – Orijinal vs Remaster Grafik Karşılaştırması

 
Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered'ın dün PlayStation 4 için çıkış yapmasıyla birlikte orijinal oyun ile remaster versiyonunun grafikleri karşılaştırıldı.
 
Remaster versiyon geliştirilmiş dokular, animasyonlar, fiziksel tabanlı görüntü oluşturma ve yüksek dinamik aralıklı ışıklandırma sunuyor.
 
Bunun yanı sıra Activision, remaster versiyonun neden çok oyunculu moda sahip olmadığı hakkında konuştu. Belirtilene göre Call of Duty: Modern Warfare ve Call of Duty: Warzone şu anda çok oyunculu tarafta aktif bir şekilde ilerliyor. Üçüncü bir oyun ile oyuncu kitlesini bölmek istememişler. 
 
Ayrıca Call of Duty: Modern Warfare 2'den bazı haritalar Call of Duty: Modern Warfare'a eklendi ve sızdırılan üçüncü sezon içerik listesine göre daha fazlası yolda. 
 
Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered şu anda PlayStation 4 üzerinde ulaşılabilir durumda. Xbox One ve PC için 30 Nisan'da çıkacak.

Karşılaştırma videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered Activision Infinity Ward PS4 Xbox One PC
The Mandalorian'ın 2. Sezonunda Kaptan Rex Bulunabilir PlayStation Store'da İlkbahar İndirimleri Başladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

CaptainReinhard

1.4.2020 22:11:36

0
Vallahi muhteşem yapmışlar. Ufacık detaylara bile girmişler köprü üzerinde ki uçağın füze fırlatma sahnesinde dikkat ederseniz askerlerden birisi video ile kayıt yapıyor böyle ufak detaylara bayılıyorum yep yeni bir oyun gibi olmuş.

Manhunt Three

1.4.2020 16:52:08

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri geliştirmeler elbette var ama oyunun genel havasındaki kendine has ahengi yok etmişler. özellikle ışıklandırmalar resmen hava kaçıran balon misali sönmüş...
Bence o hava kaçmamış daha da iyi olmuş.

RocK__StaR

1.4.2020 16:19:23

+1
Güzel olmuş gerçekten

Turk.Navy

1.4.2020 14:42:11

+1
Farkı hissettiriyor ramestered çalışması güzel olmuş

BSC Misafiri

1.4.2020 14:19:19

0
geliştirmeler elbette var ama oyunun genel havasındaki kendine has ahengi yok etmişler. özellikle ışıklandırmalar resmen hava kaçıran balon misali sönmüş...

YildirimBuyucusu

1.4.2020 14:04:29

+1
Kaliteli bir Remastered olmuş. Remastered dediğin olay zaten budur, günümüz görselliğine uyarlamaktır. Ama birçok oyun firması bunu para kazanmak için kullanıyor. Çözünürlüğü 4k yükselt fps yükselt başka bir şey yapma. Olmaz öyle şey. Remastered dediğin budur. Mesela bazılarınız FF III Remastered versiyonunu görmüştür. Hayatımda bu kadar b.ktan remastered görmemiştim. Karakterlerin görselliğini arttırıp çevre ve diğer grafiklerde ufacık değişikler olması, karakterlerin tükürükle yapıştırılmış hissiyatı veriyordu.

Manhunt Three

1.4.2020 14:04:06

0
Seneye çıkacak CoD'nin öncesinde ya da sonrasında multiplayer ile birlikte çıksaydı daha iyi olurdu.

BSC Misafiri

1.4.2020 13:07:26

+2
Remaster mı, Re-Make mi ? Kullanılan Assetler, karakter modelleri kesinlikle aynı değil. Bence görsellik olarak başarılı bir geliştirme yapmışlar. Çoğu remaster diye piyasaya sunulan ps3, xbox360 oyunları sadece 1080p upscale ve 60 fps yapıp ps4, xbox one olarak sunuluyordu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız