Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bella Villa

Bella Villa, iç mimariyi 3 eşleştirme bulmacalarıyla birleştiren eğlenceli gündelik bir oyundur. Bu durumda, hedefiniz hayatını iç mimarlığa adama konusunda ona ilham veren bir kart alan genç bir bayana yardımcı olmaktır.
 
Oyuna başladığınızda, genç kahramanınız Bella ile karşılaşırsınız. Bakımsız ve ihmal edilmiş bir köşke gidersiniz ve göreviniz burayı temizlemek ve önceki ihtişamına geri döndürmektir. Mobilyalar, zemin, boya ve dekor için gerekli olan parayı bulabilmek adına 3 eşleştirme bulmacaları çözmelisiniz. Her bir seviyede sınırlı hamle ile belirli sayıda parçayı temizlemelisiniz. Bir seviyeyi tamamladığınızda evin dekoru için kullanabileceğiniz para kazanırsınız. Oynamaya devam ettikçe köşkün yeni bölümlerinin kilitleri açılır, bu sayede koridoru ve oturma odasını dekore etmeye başlayabilir ve ardından bahçeye ve diğer odalara geçebilirsiniz.
 
Bella Villa'nın öne çıkan yönü renkli ve detaylı grafikleridir. Ayrıca, dekore ederken farklı stiller arasından seçim yapabilirsiniz ve size çok sayıda özelleştirme fırsatı sunar.

bulmaca macera platform eşleştirme
Level Up Runner Art of War 3
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Bella Villa 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Bella Villa
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız