Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Art of War 3

Art of War 3, oyuncuların hem AI hem de dünyanın dört bir yanından diğer oyunculara karşı savaşmak için bir ordunun önüne geçtiği bir RTS'dir.
 
Çoğu Android strateji oyununun aksine, Art of War 3 doğrudan Command and Conquer, Dune ve Total Annihilation gibi PC klasiklerinden yararlanır. Birliklerinizi manuel olarak seçebilir ve istediğiniz gibi haritaların etrafında hareket ettirebilirsiniz. Birliklerin bir bölgede devriye gezmesini sağlayabilir, düşman pozisyonlarına kıskaç saldırıları ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz.
 
Art of War 3'ün güçlü yanlarından biri, esas savaşta ilerlerken kilidini açabileceğiniz çok sayıda farklı birim var. Başlayarak üç veya dört tür birlik toplayabilirsiniz, ancak toplamda 20'ye kadar komuta edebilirsiniz: helikopterler, tanklar, piyade ve çok daha fazlası.
 
Art of War 3, olağanüstü grafiklere ve muazzam miktarda içeriğe sahip mükemmel bir RTS'dir. En iyisi: Yaklaşık beş dakika süren heyecan verici PvP düellolarında diğer oyuncularla karşılaşabilirsiniz.

strateji taktik
Bella Villa D4DJ Groovy Mix (JP)
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Art of War 3 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Art of War 3
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız