Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Apex Legends

Güçlü yeteneklere sahip efsanevi karakterlerin Frontier’ın sınırlarında ödül ve ün kazanmak için savaştığı ücretsiz Battle Royale nişancı oyunu Apex Legends’da karakterinizle zafere ulaşın.

 
Sürekli büyüyen ve farklı Efsanelerden oluşan bir kadro, ayrıntılı taktiksel manga oyunu ve büyük yeniliklerle bir üst seviyeye çıkan Battle Royale deneyiminde her an her şeyin olabileceği bir dünyada yer alın.
 
Efsanevi Karakterlerden Oluşan Bir Kadro 
-Her biri öğrenmesi kolay ama gerçek anlamda ustalaşması zor olan eşsiz kişisel özelliklere, güçlere ve yeteneklere sahip olan güçlü Efsanelerden oluşan kadronun ustası olun.
 
Takımınızı Kurun
-Efsanenizi seçin ve eşsiz yeteneklerinizi takımınızdaki diğer oyuncularla birlikte taktiksel olarak kullanın.
 
Stratejik Battle Royale
-Yeteneklerinizi ve aklınızı kullanarak hareket halinde stratejik kararlar verin, takımınızın güçlü yönlerini göz önünde bulundurarak maçın gidişatına göre karşılaşacağınız yeni zorluklara uyum sağlayın.
 
Çığır Açan Yenilikler
-Battle Royale türünü bir üst seviyeye çıkaran Respawn Beacon, Smart Comms, Intelligent Inventory ve Jumpmaster konuşlanmasıyla aksiyona farklı biçimde katılma gibi yenilikçi özellikleri tecrübe edin.
 
Müthiş Ganimetler
-Konuşlandıktan sonra güçlü silahları, çeşitli parçaları ve savaşta sizi koruyacak zırhları toplayın. Savaştan sonra kozmetik seçenekleri kullanarak karakterlerinizi ve silahlarınızı kişiselleştirin ve karşılaşma sırasında gösterebileceğiniz yeni özellikler açın.

Apex Legends Respawn Entertainment oynaması ücretsiz battle royale oyunu Titanfall
VİDEOLAR
HABERLER
The Stanley Parable: Ultra Deluxe Interpoint
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Apex Legends Tunahan Safdır 1 / 10 oy
KÜNYE
Apex Legends
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız