Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Legend of Heroes: Trails from Zero 30 Eylül'de Avrupa Çıkış Yapacak

 
 
Yayıncı NIS America, The Legend of Heroes: Trails from Zero'nun 27 Eylül'de Kuzey Amerika'da ve 30 Eylül'de Avrupa'da PlayStation 4, Switch ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Crossbell'e Hoş Geldin: Bu ikonik şehir devletinde Trails evreninde geçen heyecan verici bir hikâye başlamak üzere! Gizemlerle ve maceralarla dolu, zengin ve canlandırıcı bir oyun dünyasını deneyimle.

Cilalanmış Taktikler: Stratejik savaş, zengin ve tatmin edici taktiksel bir oynanış sunacak şekilde elden geçirildi. Güçlü yeteneklerini ve takım çalışmasını kullanarak düşmanlarının üstesinden gel!

Senin Şehrin, Senin Hikâyen: High-speed ve Skip modu gibi özellikler oynanış deneyimini kendi tercihlerin doğrultusunda şekillendirmene izin verir ve etrafındaki hikâyeye ve olaylara odaklanabilmen için hızlı dövüşler yapmanı sağlar.
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ryo pc Nihon Falcom NIS America Inc. The Legend of Heroes: Trails from Zero
Netflix, Next Games'i Satın Alıyor Shredders 17 Mart'ta Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Adol125

3.3.2022 17:40:59

0
Seslendirme için demişsen pcye uyarlanabiliyor o seslendirmeler. Sadece savaşlarda bazı skillerde eksik seslendirme oluyo ama o kadar da olsun. Bu arada sky üçlemesinin ilk 2sini hem vitada hem pcde bitirdim, 3rdyi sadece vitada bitirdim ben. Zeroyu bitirmiştim Aonun ch2deyim ama sırf vita versiyonunun ingilizce portu uyarlansın diye bekliyorum ki elde oynayayım. Elde oynaması çok daha keyifli olduğundan. Grind konusunda çoğu jrpgden daha az grind istiyor, bir de random encounter olmadığından daha az rahatsız ediyo.

ortamkaos

3.3.2022 10:43:20

0
+1. Ayrıca kurulan dünyası, lore'u, politik atmosferi aşırı sağlam olduğundan ve her karaktere cimri davranmadan özen gösterildiği için belli başlı karakterlere bel bağlamaz. Direkt birbirinin devamı hikayelerde bile diğer oyunda ana karakter değişir, diğerlerine özlem hissedersin ama keyfi sekteye uğratmaz. Çünkü hala hikayeye dahildirler ama o an gözünden bakman gereken karakterler onlar değildirler. Hikayenin başladığı ve ulaştığı noktalar aşırı uçtur ama build up adım adım dozunda ve mantıklı verildiği için öyle gelmez. Aksine aşırı heyecanlandırır. Tek kötü yanı diyebileceğim şey klasik jrpg kafasında olduğu için belli başlı noktalarda grind yapma gerekliliği. Vitası olanın evolution versiyonlarını oynamasını tavsiye ederim.

Adol125

3.3.2022 02:31:42

0
Çok güzel oyundur benim için A+ seviyesinde bir Jrpgdir, ama bundan önce trails in the sky üçlemesini oynamanızı öneririm.Bu oyun onun 1 veya 2 sene ilerisinde geçiyor ve olaylar bağlantılı. Burdan da Cold Steele bağlanıyor. Buradaki karakterler Cold Steel 4te de var ve oynanabilir durumdalar. Ayrıca bu oyun yarım bitiyor direkt devamı olan Trails to Azure'u da oynamanız gerek. Bu seri 3 ana başlık halinde olup direkt devam şeklindedir. Birini oynamadan diğerini oynayamazsınız. FF gibi istediğinizden başlayamazsınız yani.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Legend of Heroes: Trails from Zero
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız