Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lords of the Fallen 2 Detayları Sızdırıldı: İşte Sahip Olacağı Yenilikler

 
 
Lords of the Fallen serisinin devam oyunu Lords of the Fallen 2 için yepyeni detaylar ortaya çıktı. Sızdırılan bir belge aracılığıyla açığa çıkan yeni bilgiler sayesinde oyunun nasıl bir yapıya sahip olacağını şimdiden öğrenebiliyoruz.
 
Lords of the Fallen 2 hangi geliştirmelere sahip olacak?
 
 
 
CI Games ve Hexworks aracılığıyla bizlere sunulacak olan Lords of the Fallen 2 ilk etapta PC platformunda Epic Games mağazasına özel olacak. İlk oyunda olduğu gibi devam oyununda da Unreal Engine 5 oyun motoru kullanılacak. Epic Games mağazasına özel olması elbette sürpriz değil. Çünkü Haziran 2024 tarihinde Epic şirketinin Lords of the Fallen 2'nin özel yayımcısı olacağını öğrendik.
 
Sızdırılan belgeye bakacak olursak Lords of the Fallen 2 yeni oynanış iyileştirmeleri ile beraber gelecek. Farklı oyun modlarının da bulunacağı yapımda, daha sıradan oyuncuların da oyunu oynaması sağlanacak. Temel tek oyunculu modun yanı sıra iş birliği içerisinde ilerleyebileceğiniz bir co-op desteği de bulunacak.
 
CI Games tarafından açıklanan detaylara göre devam oyunu 2025 yılı içerisinde resmi olarak duyurulacak. Oyunun çıkış tarihi ise 2026 olarak hedefleniyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Star Wars Outlaws'ın Şimdiye Kadar Sadece 1 Milyon Sattığı Bildirildi Like a Dragon: Yakuza Dizisinden Yepyeni Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız