Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Harry Potter: Quidditch Champions Ön Siparişlere Açıldı!

 
 
Yayıncılığını Warner Bros. Games ve geliştiriciliğini Unbroken Studios ve Portkey Games stüdyolarının üstlendiği Harry Potter: Quidditch Champions için yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı. Fragmanın haricinde oyunun ön siparişlerinin açıldığı açıklandı.
 
Harry Potter: Quidditch Champions kaç dolardan satılıyor?
 
 
 
Harry Potter: Quidditch Champions Xbox Series, Xbox One ve PC (Steam, Epic Games Store) platformlarında dijital ön siparişler açıldı. Epic Games mağazasında ülkemiz için mevcut olmayan oyunun Steam platformunda 30 dolarlık bir fiyat etiketi ile satışta olduğunu aktarıyoruz. Dijital standart sürümün yanı sıra Deluxe sürümünün de bizlere sunulacağını belirtebiliriz.
 
Standart sürüm 30 dolarlık fiyat etiketi ile karşımıza çıkarken, Deluxe sürüm ise 40 dolardan satışta bulunuyor. Her iki sürüm için de ön siparişler, Firebolt Supreme adındaki süpürge görünümünü içeriyor. Deluxe Edition içerisinde temel oyunun yanı sıra Slytherin, Hufflepuff, Ravenclaw ve Gryffindor paketleri ve normal şartlarda oyun ilerlemesi ile kazanılan 2.000 oyun içi altın ve çok daha fazlası yer alıyor.
 
Harry Potter: Quidditch Champions, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için 3 Eylül tarihinde piyasaya sürülmeyi bekliyor. Standart sürüm, 3-30 Eylül tarihleri arasında tüm PlayStation Plus üyelerine ücretsiz olarak sunulacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Gearbox Patronundan Sevindirici Açıklama: Borderlands 4 mü Geliyor? Until Dawn Geliştiricisinin Yeni Korku Oyunundan Dikkat Çekici Fragman

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız