Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Astro Bot Temalı DualSense Kontrolcüsü Duyuruldu

 
 
Sony Interactive Entertainment tarafından oyunculara sunulacak olan serinin en yeni oyunu Astro Bot için yepyeni bir kontrolcü duyuruldu. DualSense kablosuz olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan yeni oyun kolu limitli sayıda üretildi.
 
Astro Bot oyunu için beklentiler yüksek
 
 
 
Açıklanan detaylara göre yeni Astro Bot temalı DualSense kablosuz kontrolcüsü 6 Eylül tarihinde 80 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulacak ve ön siparişler PlayStation Direct ve belirli mağazalarda 9 Ağustos tarihinde Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık, Avusturya, Belçika, Fransa, Almanya, İtalya, Lüksemburg, Hollanda, İspanya ve Portekiz’de açılacak.
 
Kontrolcü detaylarına bakacak olursak yan kısımda ve düğmelerinde oyunun sahip olduğu mavi renk vurgulanmış durumda. Bunun yanı sıra dokunmatik yüzeyinde ASTRO karakterinin gözleri yer alıyor. Bu da güzel bir ekleme olarak karşımıza çıkıyor.
 
Bildiğiniz üzere Astro Bot oyunu hem PlayStation 5 hem de DualSense kablosuz kontrolcüsünden tam olarak yararlanmaya hazırlanıyor. Dolayısıyla suyun üstünden giderken veya yukarıdan aşağıya doğru süzülürken o adrenalini doğrudan kontrolcü üzerinde hissedebiliyorsunuz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun firmalar oyunlar 2024
Until Dawn Geliştiricisinin Yeni Korku Oyunundan Dikkat Çekici Fragman Mafia: Definitive Edition Xbox Game Pass'e Gelebilir!

mehmetalpertr

29.7.2024 22:55:15

0
MS gibi bunlar da Joypad e bağladılar. Onun özel joypadi bunun özel joypadi. Ancak mario çakması oyun ve joypadi duyuruyor, koskoca Sony'nin düştüğü hallere bak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız