Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Boundless 11 Eylül'de Çıkacak

 
 
Yayıncı Square Enix Collective ve geliştirici Wonderstruck Boundless'ın tam sürümünün 11 Eylül'de PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacağını duyurdu. PlayStation 4 versiyonu yayıncılığını Wonderstruck üstlenecek.
 
Sandbox devasa çok oyunculu çevrimiçi oyunu Boundless Kasım 2014'ten bu yana Steam'de erken erişim sürecinde bulunuyor.
 

Hiç kendi evreninizin efendisi olmayı istediniz mi? Dünyanızı geride bırakıp her şeye yeniden başlamayı düşündünüz mü? Tüm yaratıcı hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz Boundless'ın dünyasına adım atın…
 
Devasa bir çevrimiçi açık dünyaya adım atın ve dünyayı kendi vizyonunuzda inşa etmeye başlayın. Kendi toprağınıza sahip olun, kaynakları toplayın, yapılar inşa edin ve diğer çevrimiçi oyuncularla ticari ilişkiler kurun. Dünyanızın topraklarını sevmediniz mi? Kendinize bir geçit inşa edin, bu geçitten geçin ve yöntemsel bir şekilde üretilen yeni bir dünyada sıfırdan yaşamaya başlayın.
 
Ama Boundless diyarları her zaman huzurlu değildir; her dünyada yaratıklar kol geziyor olabilir. Kimi zaman avcı, kimi zaman av olabilirsiniz. Ayrıca her dünyada yerleşimcileri yok etmek için dünyayı dolaşan güçlü, kadim bir Titan yaşıyor. Bu tehlikeyle tek başınıza yüzleşirseniz hayatta kalmanız uzak bir ihtimal olabilir. Ama diğer oyuncularla işbirliği yaparsanız belki Titan'ı alt edebilirsiniz.

 
Çıkış tarihi duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Boundless devasa çok oyunculu hayatta kalma açık dünya crafting
Dragon Ball FighterZ DLC Karakterleri Base Goku ve Base Vegeta Fragmanları FIFA 19 Aktif Temas Sistemi Tanıtım Fragmanı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Boundless
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız