Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

xCloud 2021 İlkbaharda PC ve iOS'e Geliyor

 
Microsoft, xCloud servisini 2021 ilkbaharda PC ve iOS'e getireceğini duyurdu.

PC'de Windows Xbox uygulaması üzerinden; iPhone ve iPad'te mobil web tarayıcı aracılığıyla kullanılabilecek. Xbox Game Pass Ultimate aboneleri için ulaşılabilir olacak.

xCloud, Xbox oyunlarını Wi-Fi veya mobil ağ üzerinden streaming yoluyla oynayabilmenizi sağlayan bir servis. Şu anda Android cihazlar için mevcut.

xCloud bugün Avustralya, Meksika, Brezilya ve Japonya'da da erişime açıldı. Henüz Türkiye'de yok fakat gelmesi planlanıyor. Xbox Türkiye'den Halil Gökoğlu, Türkiye'de xCloud ile ilgili çalışmalar yapıldığını açıklamıştı.
 
Microsoft ayrıca Xbox ile ilgili bazı istatistikler paylaştı. Kasım 2020'deki Xbox Game Pass etkileşimi geçtiğimiz yıla kıyasla iki katına çıktı. Yeni Xbox oyuncularının %40'ı Xbox Series S kullanıyor. 1.6 milyondan fazla oyun Smart Delivery aracılığıyla yeni nesle yükseltildi. Xbox Series X|S Birleşik Krallık, Fransa ve Almanya'da Xbox konsolları arasında rekor satışa ulaştı. 

The Game Awards 2020 etkinliğinde de bazı sürprizlerin olacağı belirtildi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Project xCloud Microsoft Xbox
Control'ün Satışları 2 Milyonu Aştı Little Nightmares II'nin Demosu Steam'de Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

metOO93

9.12.2020 23:13:05

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Series S aldım ve aşırı memnunum, 4K televizyonum yok, abüsrt fps beklentim yok. 1080P - 60 FPS'de hiçbir sıkıntı yaşamıyorum (monitörümün desteklediği bu). Ray tracing'in keyfini çıkarttığım birkaç oyun var. Game Pass aboneliğide aldım, kütüğhanedeki oyunlarla başladım oynamaya, yeni oyunların eklenmesi de gayet güzel. Bu paraya bu özelliklere sahip bilgisayar toplayamazdım, benim gibi birisi için series s harika ve tavsiye de ediyorum
1080 60 fps yeterli zaten ya benim gözümde de 4K yok. Gereksiz pahalı.

BSC Misafiri

9.12.2020 21:20:06

0
Kimseye karışmak istemem ama hem depolama alanı olarak, hem ilerisi için Xbox Series S almak pişman edecektir, bütçem sadece Xbox Series S denk deniliyorsa internet altyapısı da düşüktür, gidip gelip oyun yükle kaldırmak zor demektir bu durum, 512 gb alan demek içerisine sistem de var, 100 gb kadar, o çıkınca 412 gb yer kalır, Xbox Series X daha anlamlı ama zaten Xbox Series X almak yerine ikinci el bir pc toplamak da daha mantıklı, Xbox'ın hem gamepass hem de tüm exclusive oyunları da pc geleceği düşünülürse, elimde ne pc var ne konsol, sadece oyun oynamak istiyorum deniliyorsa, sadece bu durumda Xbox Series S çok mantıklı...

BSC Misafiri

9.12.2020 20:25:24

+7
Series S aldım ve aşırı memnunum, 4K televizyonum yok, abüsrt fps beklentim yok. 1080P - 60 FPS'de hiçbir sıkıntı yaşamıyorum (monitörümün desteklediği bu). Ray tracing'in keyfini çıkarttığım birkaç oyun var. Game Pass aboneliğide aldım, kütüğhanedeki oyunlarla başladım oynamaya, yeni oyunların eklenmesi de gayet güzel. Bu paraya bu özelliklere sahip bilgisayar toplayamazdım, benim gibi birisi için series s harika ve tavsiye de ediyorum

TheNewAtilla

9.12.2020 20:14:59

+2
Series s’in ne kadar mantıklı bir hamle olduğunu görüyoruz. Xcloud da bize ilkbaharda gelir bence
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Project xCloud
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız