Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İzometrik Hayatta Kalma Macera Oyunu Distrust Şimdi Nintendo Switch'te

 
Yayıncı Alawar Premium ve geliştirici Cheerdealers, izometrik hayatta kalma macera oyunu Distrust'in Nintendo Switch için çıkış yaptığını duyurdu.

Normal fiyatı $11.99 / €11.99 / £8.99 fakat 26 Temmuz'a kadar Nintendo eShop'ta indirimli olarak $9.59 / €9.59 / £7.19 fiyattan satışta. Oyunun Nintendo Switch üzerindeki dosya boyutu 505 MB.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Helikopter kazası sonucunda bir grup kaşif Arctic araştırma istasyonunun yakınında mahsur kalır. Hayatta kalanların açlığa ve ölümcül soğuğa karşı dayanması gerekmektedir. Grup uzun, karanlık gecenin tehlikelerinden kaçmaya ve terk edilmiş istasyonun sığınağına giden yolu bulmaya çalışırken aslında yaptıkları tek şey kabusun derinliklerine inmek olacak.
 
Uykuya daldıklarında, korkunç bir güç yaşamlarını bedenlerinden emer fakat ve yorgunluk ile ne kadar uzun süre savaşırlarsa ve uyanık kalırlarsa hayatta kalma şansları daha da azalır. Kaşifleri rastgele oluşturulmuş bir istasyonda yönlendirin, şiddetli iklimin üstesinden gelin ve karşınıza çıkan dipsiz zorluklara karşı savaşın.  

 
Nintendo Switch versiyonu oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Distrust: Polar Survival izometrik strateji hayatta kalma çok oyunculu macera
Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (22 - 26 Temmuz) VF Şampiyonluk Ligi 2019 Yaz Mevsimi 7. Haftası Tamamlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Distrust: Polar Survival ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız