Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İşte Yeni Scarlet Monastery ve Scholomance +Video


     World of Warcraft hayranlarının beklediği eklenti paketi Mists of Pandaria bildiğiniz gibi bir çok yeniliğe kucak açıyor.
 
      Cataclysm ile eski zindanların yenilenmesi başlamıştı ve Vanilla WoW oyuncuları yani oyunu ilk zamanından beri takip eden oyuncular bu yeniliklerden gayet memnundu, sonuçta yıllar önce gelen zindanlar yenilerek önümüze sunuluyor. BlizzCon 2011'de de bahsi geçen ve Mists of Pandaria ile yenilecek olan Scarlet Monastery ve Scholomance ile ilgili bir video sonunda geldi. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen basın turunda gösterilen video bazı yenilikleri gösteriyor. Buyrun izleyelim.

Bu haberin bağlantısı
URL
PC MMORPG World of Warcraft Mists of Pandaria Blizzard
Prometheus'tan Etkileyici Bir Fragman 8-Bit MMO Oyunu?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RedTurkei

19.3.2012 20:34:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Yapılan yorumlarda cehalet yine hat safhada. Bu zeka katsayısıyla biz daha çok Cod,BF3,AC üçgeninde döner dururuz.
Sen gerşekten wow evreninde bulundunmu misafir cehaletini herkeze göstermişsin gerçekten bu parlak yorumunla :P BF ,Cod :D enterasan ac

Akbaba89

19.3.2012 17:07:01

0
Aylık ücreti olup,ücretsiz içerik yenileme yerine;5-10 Level arttıran,aynı döngü içine sokan ek paketler geldikçe ve satın alanlar oldukça bu böyle bir 5 sene daha gidecektir.Tek dileğim oyunu tahtından edecek bir rakibinin gelmesidir. Warcraft 4 bir 10 sene daha gelmez,tuzu kuru Blizzard'ın.TBC'den sonra oyunu bıraktım.

BSC Misafiri

19.3.2012 16:41:43

-2
Yapılan yorumlarda cehalet yine hat safhada. Bu zeka katsayısıyla biz daha çok Cod,BF3,AC üçgeninde döner dururuz.

sniper23

19.3.2012 16:32:35

0
ne fark var ki sadece eski kaplamalar yerine yeni kaplamalar koyulmuş o kadar

RedTurkei

19.3.2012 13:26:39

-2
Bunlar gerçekten iyici cozuttu raidlere di dungeonlarıda kopyala yapıştır , yaratıkları al bosları koy ohhh alla için warcraf 4 ü yapında gelsin yeni bi hikaye olmazki bu kadar resmen eneyi yerine koyuyalar boşu boşuna her ay para
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warcraft: Mists of Pandaria
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız