Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

WoW İçin Cross-Realm Raid Seçeneği Başladı


     World of Warcraft oynarken, farklı sunucularda bulunan arkadaşlarınızla bir raide girip Garrosh'un haddini bildirmek isteyenler için güzel bir haberimiz var.
 
     World of Warcraft tasarımcılarından Ion "Watcher" Hazzikostas, twitter hesabı üzerinden diğer sunucularla ortak olarak raid yapma imkanı tanıyan Cross-Realm özelliğinin Amerika sunucularında açıldığını duyurdu. Bu özellik oyunun en son raidi olan Siege of Orgrimmar'ı başka sunucularda bulunan oyuncularla oynamanıza imkan sağlıyor. Siege of Orgrimmar'ı hem Normal zorlukta hem de Heroic zorlukta oynayabilirsiniz.
 
     Aslında Cross-Realm daha önceden de rasgele gruplarla girdiğinizde kullanabildiğiniz bir özellik olarak bulunuyordu. Fakat hem eşya seviyesi daha yüksek eşyalara sahip olmak isteyenler hem de yabancı gruplarda bir kılıç için tanımadığı insanlarla kavga etmek zorunda kalanlar için bu özellik gerekliydi. Ayrıca artık oyuncu guildleri üyelerini tek bir sunucudan değil, bütün sunuculardan alabilecekler.
 
     Amerika için aktif hale gelen bu özellik bir kaç gün içerisinde diğer sunucularda da aktif hale gelecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
PC MMORPG World of Warcraft Mists of Pandaria Blizzard
Dark Souls II'de Düşmanlarınızı Sırtından Vurun The Last of Us GDC 2014 Ödüllerini Topladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warcraft: Mists of Pandaria
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız