Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İşte Sıradaki Metal Gear Solid Oyunu!


     Konami ve Kojima Productions henüz yeni Metal Gear Solid oyunu için bir duyuru yapmadı, ama adı Metal Gear Solid 5 veya her ne olursa olsun serinin sonraki oyunu üzerinde çalışmaya başladıkları kesinleşti.
 
      Kojima Productions'ın iş ilanında sonraki Metal Gear Solid oyunu için yeni nesil konsollar ve PC platformlarında çalışacak mühendisler arandığı belirtiliyor. Ayrıca bu mühendisler Fox Engine'in geliştirilmesine de yardım edeceklermiş.
 
      Bunun yanı sıra Kojima Productions'ta marka müdürü olarak çalışacak bir kişi arandığı da iş ilanı arasında bulunuyor. Muhtemelen 2013 yılında çıkacak olan yeni nesil konsollar için (Wii U 2012 yılında çıkacak, ama onun durumu farklı) bir çıkış oyunu da Kojima'dan gelebilir.

     Bu arada aşağıda yeni Metal Gear Solid'e ait ilk sanatsal çalışmayı bulabilirsiniz. Bu görüntüde Big Boss'u ve yanında bir av köpeğini görme şansı yakalıyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
metal gear solid 5 big boss mgs 5 metal gear solid 4 metal gear solid 3 snake eater operation snake eater outer heaven foxhound
Guild Wars 2'de Sıra Beklemek mi? Batılı Stüdyolar The Last Guardian'a El Attı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

morannon

2.3.2012 12:45:03

0
Aslında bitmiş bir şey yok. Hikayenin 1980'lerde epey bir eksiği var.

The_Rahip

22.2.2012 17:54:46

0
Bu efsanenin senaryosundan daha birkaç oyun çıkar

Sulu Çor Kağan

22.2.2012 15:43:51

0
Liquid Snake ile oynadığımız bir oyun olsa varya off off off. Bana göre de MGS 4 tam bitmesi gerektiği gibi bitti. Old Snake ile ilgili oyun çıkmasın artık büyüsü bozulur. Ama dediğim gibi Liquid olursa süper olur.

BSC Misafiri

22.2.2012 14:43:42

0
kojima bu , 10 yıl hatta 20 yıl önce çizmiştir kfasında

Repercussion

22.2.2012 14:01:50

0
Yahu yeter bence tadında bırakmalılardı seriyi. 4. oyun tam bitmesi gerektiği gibi seriye noktayı koymuş olmalıydı bence. Kojima'yı artık MGS dışındaki projelerde de görmek istiyoruz.

BSC Misafiri

22.2.2012 12:43:31

0
Haberin orjinal metninde `yeni nesil konsollar ve PC` demiyor. İleri düzey, yüksek seviye yani şimdiki nesil konsollar ve PC anlamı belirtiliyor. Bunuda el konsollarından ayırt etmek için vurguluyorlar. Yeni nesil konsol olsa NextGen kısaltması kullanabilirlerdi eğer ingilizceleri benden iyiyse :) Bu tür iş başvurularında yeni nesil ya da ispatlanmamış ama geleceği belli olan donanıma oyun yapılması şart koşulursa bunu ilanda belirtmeleri zorunludur. Çünkü ispatlanmamış donanıma programlama yapabilecek kapasitedeki insanlar ile mevcut donanımlarda deneyimi bulunan veya bu donanımlara oyun yapabilenlerin arasında ciddi bilgi,birikim ve deneyim farkı vardır. Emin değilim ama Konami yeni nesile oyun çıkartacak olsa bunu kalın harfler ile yazacak bir firmadır eminim.

BSC Misafiri

22.2.2012 11:52:30

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Kojima artık çocuk oyunları yapmaya bırak yeteneğini hit oyunlar çıkarmada kullan.
Zelda'ya bebe oyunu diyen zihniyette misin yoksa MGS ye çocuk oyunu demeye mi çalışıyorsun? Ben de hangisinin daha gülünç olduğunu düşüneyim o sırada.

BSC Misafiri

22.2.2012 10:13:18

-6
Kojima artık çocuk oyunları yapmaya bırak yeteneğini hit oyunlar çıkarmada kullan.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız